Żywienie w stwardnieniu rozsianym PZWL
Autor:
Pohlau Dieter
Werner Gudrun
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8320030528
EAN:
9788320030525
oprawa:
Miękka
format:
21.0x15.0cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2005
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
20,16 zł
Cena detaliczna:
24,15 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,16 zł
Opis produktu
Jednym z elementów terapii w stwardnieniu rozsianym - i to bardzo ważnym - jest leczenie dietetyczne, dzięki któremu możemy wpływać na poszczególne objawy towarzyszące chorobie. ograniczające m.in. liczbę rzutów. łagodzące takie dolegliwości. jak: zaparcia. męczliwość. problemy z pęcherzem. Książka ma służyć praktyczną pomocą na co dzień. W części teoretycznej. w tabelach. zawarte są informacje na temat wartości energetycznej produktów żywnościowych oraz zawartości składników odżywczych w różnych pokarmach. W drugiej części zaprezentowano przepisy na smaczne i zdrowe potrawy. odpowiednie dla chorych na stwardnienie rozsiane. Autorzy mają nadzieję. że ich poradnik ułatwi życie chorym i korzystnie wpłynie na ich samopoczucie. zarówno fizyczne. jak i psychiczne.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|