Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB
Autor:
Anna Grontkowska
Bogdan Klepacki
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8389184269
EAN:
9788389184269
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
B5
liczba stron:
320
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
22,51 zł
Cena detaliczna:
28,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,46 zł
Opis produktu
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|