Okładka książki Nowe vademecum łowieckie
Nowe vademecum łowieckie
Autor: Czekaj Janusz
Wydawca: Bellona
wysyłka: 48h
Dla jednych łowiectwo to pasja, przygoda i obcowanie z naturą, dla innych sport, ale żadne z tych określeń nie zawiera istoty i znaczenia pojęcia łowiectwa. Łowiectwo jest pojęciem bardzo pojemnym i obejmuje wszystkie sprawy i zagadnienia z
21% rabatu
35,61
44,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Uprawa malin. W ogrodzie i gospodarstwie
Uprawa malin. W ogrodzie i gospodarstwie Justyny Krulczuk to przejrzysty i konkretny, kieszonkowy poradnik dla wszystkich, którzy myślą o założeniu własnej plantacji malin. Porady Justyny Krulczuk przydadzą się zarówno ogrodnikom jak i os
25,00
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Historia owoców tropikalnych. Od awokado do zapote
W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt wiele. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie wiemy, jak je jeść. Oto opracowanie, kt
21% rabatu
27,68
34,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Amunicja i jej elaboracja. Praktyczny poradnik
Publikacja ta jest nowym, aktualnym wydaniem bardzo popularnej książki prof. Jerzego A. Ejsmonta dotyczącej zagadnień związanych z elaboracją amunicji. Od I wydania minęło prawie 10 lat, w związku z czym zaistniała konieczność rozszerzenia
27% rabatu
50,13
69,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Rolnictwo precyzyjne
Rolnictwo precyzyjne to system rolnictwa w którym poszczególne obszary – „strefy produkcyjne” – pola uprawnego traktowane są z różnym nakładem środków produkcji: dawki nawozów i środków ochrony roślin, wielkość dawki polewowej przy nawadnia
27% rabatu
57,39
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie. Kwalifikacja R.3.3
Podręcznik do zawodu rolnik, technik rolnik, technik agrobiznesu. 
Szkoły ponadgimnazjalne
W podręczniku omówiono ogólne zasady użytkowania maszyn i urządzeń, sposoby ich konserwacji, przeglądy techniczne oraz metody dobierania odpowiednich urządzeń do potrzeb gospodarstwa. Autorka wprowadza w podstawy rysunku technicznego. Szcze
13% rabatu
56,08
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Co z tego wyrośnie? Chwast czy nie?
Wiosną cieszymy się wszystkim, co kiełkuje i puszcza pędy. Ale niemal od razu pojawia się pytanie: cóż to takiego wyrasta? Na których roślinach pojawią się cieszące oko kwiaty? Które z tych zielonych maluchów okażą się uciążliwymi chwastami
29% rabatu
28,46
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Środowisko przyrodnicze w zarządzaniu przestrzenią i rozwojem lokalnym na obszarach wiejskich
Recenzowane opracowanie należy ocenić jako niezwy­kle potrzebne, prezentujące ewolucję poglądów i rozwią­zań prawno-administracyjnych. Kompleksowe ujęcie bez wątpienia ma charakter nowatorski, opiera się na bardzo dobrej znajomości literatu
28% rabatu
36,11
50,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pionowa koordynacja transakcji w rolnictwie
Współczesne rolnictwo stało się rynkowo zorientowanym systemem, lecz cechuje się wysokim stopniem dezintegracji pomiędzy poszczególnymi elementami agrobiznesu. Dlatego zagadnienia związane z analizą pionowej koordynacji transakcji pomiędzy
19% rabatu
48,39
60,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Polityka wspierania rolnictwa a problem deprywacji dochodowej rolników w krajach o różnym poziomie rozwoju
Walory poznawacze i utylitarne monografii sprawiają, że z jednej strony stanowi ona wkład do budowania teoretycznych podstaw polityki rolnej, z drugiej zaś wyniki te mogą być wykorzystane w działalności praktycznej m. in. przez przedstawici
45% rabatu
37,95
69,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Ale drzewa!
Ale drzewa!
Wydawca: Wytwórnia
wysyłka: 48h
Kompendium wiedzy o drzewach w bogato ilustrowanym, albumowym wydaniu. Poznajemy zwyczaje i tajemnice największych roślin lądowych, fakty, o których mogliśmy nie wiedzieć i ciekawostki, które nas zaskoczą. Książka zawiera też atlas najpopul
42% rabatu
34,23
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Dynia
Dynia
Wydawca: Hortpress
wysyłka: 48h
Wielki potencjał dyni sprawił, że stała się kulinarnym hitem i pojawia się niemal w każdej karcie dań. Zaliczają się ją do zdrowej żywności cenne są jej owoce, kwiaty i pestki. To dlatego lekarze polecają regularnie jadać dynie, zwłaszcza d
29% rabatu
7,64
10,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Jabłka. Smaki z mojego ogrodu
Jabłka przyciągają wzrok atrakcyjnym kształtem, barwą i zapachem. Delektujemy się ich jędrnością, kruchością, soczystością, smakiem i aromatem. Dostarczają niezbędnych składników dla człowieka, takich jak: łatwo przyswajalnych cukrów (gluko
40% rabatu
6,46
10,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Chemia żywności Tom 2
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
27% rabatu
79,19
109,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Chemia żywności Tom 1
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
27% rabatu
79,19
109,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i b
27% rabatu
71,92
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożąda
13% rabatu
56,08
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydan
27% rabatu
71,92
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Z duńskiej farmy na salony
Mała Dania szczyci się nie tylko klockami lego i tym, że wydała Hansa Christiana Andersena, którego baśniami zachwycają się kolejne pokolenia dzieci na świecie. Dania od zawsze imponowała również swą wysoką produkcją rolną. Wyobrażenie o je
30% rabatu
42,71
60,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
5
6
7
8
9
67
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj