Okładka książki Jabłka. Smaki z mojego ogrodu
Jabłka przyciągają wzrok atrakcyjnym kształtem, barwą i zapachem. Delektujemy się ich jędrnością, kruchością, soczystością, smakiem i aromatem. Dostarczają niezbędnych składników dla człowieka, takich jak: łatwo przyswajalnych cukrów (gluko
29% rabatu
7,54
10,70 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,54
Okładka książki Chemia żywności Tom 2
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
21% rabatu
89,66
114,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,74
Okładka książki Chemia żywności Tom 1
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i
21% rabatu
89,66
114,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 91,94
Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i b
21% rabatu
81,80
104,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,88
Okładka książki Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożąda
13% rabatu
58,34
67,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,34
Okładka książki Biotechnologia żywności
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydan
21% rabatu
81,80
104,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,88
Okładka książki Z duńskiej farmy na salony
Mała Dania szczyci się nie tylko klockami lego i tym, że wydała Hansa Christiana Andersena, którego baśniami zachwycają się kolejne pokolenia dzieci na świecie. Dania od zawsze imponowała również swą wysoką produkcją rolną. Wyobrażenie o je
27% rabatu
44,35
60,90 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,35
Okładka książki Prowadzenie produkcji roślinnej. Kwalifikacja R.3.1. Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. Część 2
Szkoły ponadgimnazjalne
Publikacja do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik , omawiająca produkcję roślin okopowych, przemysłowych i paszowych. Autorzy dużo uwagi poświęcają właściwemu utrzymaniu użytków zielonych. Uczą identyfikacji traw (pon
13% rabatu
56,08
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,08
Okładka książki Truskawka
Truskawka
Wydawca: Hortpress
wysyłka: 48h
Truskawki to jedne z najbardziej lubianych owoców. Ponieważ najlepiej smakują zerwane wprost z krzaczka, ich uprawa w przydomowych ogródkach, na działkach, tarasach i balkonach staje się coraz bardziej popularna. Jak to jednak zrobić krok p
13% rabatu
9,27
10,70 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,27
Okładka książki Prowadzenie produkcji zwierzęcej. Kwalifikacja R.3.2. Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. Część 1Szkoły ponadgimnazjalne
Tytuł będący następcą wielokrotnie wznawianej Produkcji zwierzęcej! Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik – dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i napisany prostym językiem. P
13% rabatu
58,34
67,40 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,34
Okładka książki Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem rozwoju wielu mikroorganizmów. Dlatego higiena wytwarzania żywności to jeden z najważniejszych elementów produkcji spożywczej. Publikacja omawia zagroże
21% rabatu
50,34
64,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,62
Okładka książki Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórs
13% rabatu
57,82
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,82
Okładka książki Prowadzenie produkcji roślinnej. Kwalifikacja ROL.04. Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. Część 1
Nowy podręcznik współautorów Produkcji roślinnej, lubianej i od lat stosowanej, jednak pisanej jeszcze do starej podstawy programowej. Nowa publikacja to podstawowe źródło wiedzy w nauce zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik
13% rabatu
56,08
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,08
Okładka książki Lokalne dziedzictwo kulturowe w doświadczeniu mieszkańców wsi
Podjętym analizom przyświecało kilka celów – przede wszystkim przedstawienie fragmentu współczesnej rzeczywistości kulturowej w Polsce lokalnej. Ponadto – empiryczne przetestowanie funkcjonalności i rozpoznawalności coraz popularniejszego o
28% rabatu
27,09
37,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,09
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniam
13% rabatu
54,36
62,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,36
Okładka książki Podstawy biotechnologii przemysłowej
Książka dotyczy poprawnej realizacji procesów i operacji biotechnologicznych, a przede wszystkim optymalizacji oraz doboru warunków technicznych i technologicznych decydujących o jakości gotowych bioproduktów. Najwięcej miejsca poświęcono i
19% rabatu
83,88
104,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,88
Okładka książki Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które został
13% rabatu
57,82
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,82
Okładka książki Atlas chwastów roślin rolniczych, sadowniczych i warzywniczych
Atlas chwastów – to podręczny poradnik zawierający praktyczne informacje na podstawie, których każdy powinien z łatwością rozróżnić chwasty rosnące na polu, łące, w ogrodzie i sadzie. Publikacja ta zawiera opis ponad 100 pospolitych gatunkó
12% rabatu
56,88
65,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,50
Okładka książki Łowiectwo. Aspekt humanitarno-prawny
Współczesne łowiectwo budzi coraz więcej kontrowersji. W ostatnich latach na krajowym rynku wydawniczym pojawiło się kilka pozycji o zróżnicowanym charakterze literackim ale jednoznacznie anty myśliwskim wydźwięku. Farba znaczy krew Zenona
30% rabatu
53,22
76,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,22
Okładka książki Poziom życia ludności wiejskiej o niepewnych dochodach
„Opracowanie to istotnie poszerza naszą wiedzę dotyczącą sytuacji ludności wiejskiej w Polsce o niepewnych dochodach. Jest to fakt niewątpliwy. Oryginalny, samodzielnie zebrany i bardzo staranie oraz poprawnie przetworzony materiał źródłowy
21% rabatu
58,20
74,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,68
Liczba wyświetlanych pozycji:
6
7
8
9
10
73
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj