Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczeg WSiP
Autor:
Ewa Hanna Lada
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302101267
EAN:
9788302101267
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
17x24 cm
język:
polski
Seria:
AGROBIZNES
liczba stron:
200
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
24,73 zł
Cena detaliczna:
29,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,70 zł
Opis produktu
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego. Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341[01]. Materiał nauczania został podzielony na 9 głównych działów:♦ klasyfikacja przemysłu spożywczego,♦ baza surowcowa,♦ operacje i procesy jednostkowe,♦ utrwalanie żywności,♦ organizacja procesu technologicznego,♦ charakterystyka wybranych branż,♦ towaroznawstwo,♦ opakowania,♦ oraz ekologia a przetwórstwo spożywcze.Przedstawia charakterystykę wybranych branż przetwórstwa spożywczego: przemysł zbożowo-młynarski, produkcję piekarsko-ciastkarską, przemysł cukrowniczy, przetwórstwo owocowo-warzywne, przetwórstwo ziemniaków, przemysł olejarski, przetwórstwo mięsne, produkcję mleczarską, przetwórstwo jajczarsko-drobiarskie oraz przemysł fermentacyjnyNa końcu zamieszczono skorowidz ważniejszych terminów i haseł.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|