Okładka książki Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczeg WSiP

Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczeg WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8302101267
EAN: 9788302101267
oprawa: oprawa broszurowa
format: 17x24 cm
język: polski
Seria: AGROBIZNES
liczba stron: 200
rok wydania: 2008
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
24,73 zł
Cena detaliczna: 
29,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,70

Opis produktu

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego. Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341[01]. Materiał nauczania został podzielony na 9 głównych działów:♦ klasyfikacja przemysłu spożywczego,♦ baza surowcowa,♦ operacje i procesy jednostkowe,♦ utrwalanie żywności,♦ organizacja procesu technologicznego,♦ charakterystyka wybranych branż,♦ towaroznawstwo,♦ opakowania,♦ oraz ekologia a przetwórstwo spożywcze.Przedstawia charakterystykę wybranych branż przetwórstwa spożywczego: przemysł zbożowo-młynarski, produkcję piekarsko-ciastkarską, przemysł cukrowniczy, przetwórstwo owocowo-warzywne, przetwórstwo ziemniaków, przemysł olejarski, przetwórstwo mięsne, produkcję mleczarską, przetwórstwo jajczarsko-drobiarskie oraz przemysł fermentacyjnyNa końcu zamieszczono skorowidz ważniejszych terminów i haseł.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj