nowość
WEGE W KWADRANS 125 SZYBKICH PRZEPISÓW KUCHNI ROŚLINNEJ WYD. 2
Nie masz czasu na gotowanie? Tylko 15 minut dzieli cię od zdrowego posiłku. Daj się przekonać.Do tych przepisów nie potrzebujesz używać rzadkich, trudno dostępnych składników ani skomplikowanego sprzętu. Tylko warzywa, owoce, kasza, ryż, trochę przypraw, zdrowy olej, do tego blender — i jesteś najedzony!Wege w kwadrans to książka dla każdego, komu wydaje się, że kuchnia wegetariańska i wegańska jest skomplikowana, trudna i czasochłonna. To też książka dla wszystkich, którzy chcieliby gotować roślinnie, a nie wiedzą, od czego zacząć.Wege w kwadrans to aż 125 zdrowych przepisów, które można wykonać w 15 minut lub maksymalnie w pół godziny, gdy wliczyć w to czas gotowania ryżu, kaszy czy soczewicy.Katarzyna Gubała - propagatorka zdrowego żywienia, autorka książek, m.in. Warzywa górą! Od korzeni po liście. W roślinnej kuchni specjalizuje się od lat. Z niezwykłą energią urzeczywistnia marzenia o tym, by dania wegańskie gościły w polskich domach i restauracjach. Koordynatorka ogólnopolskiej kampanii Fundacji Viva! „Zostań wege na 30 dni”. Prowadzi firmę VEGLAB szkolącą obsługę lokali gastronomicznych pod kątem kuchni wege, doradza szefom kuchni, jak układać roślinne menu. Jest autoryzowanym audytorem marki V-label — szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali. Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. na Thermomix. Wieloletnia redaktor naczelna magazynu Slowly Veggie z wegetariańską i wegańską kuchnią oraz Wege przewodnika. Obecnie redaktor naczelna magazynu Ekostyle. Gotuje zarówno w domu, jak i podczas kulinarnych warsztatów. Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Bomba pozytywnej energii. Prowadzi blog www.katarzynagubala.pl.
30% rabatu
27,93
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2
Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu
35% rabatu
19,64
29,99 zł
Dodaj
do koszyka
Pinch of Nom
Slimming food has never tasted so good; the must-have first cookbook from the UK's most visited food blog. Sharing delicious home-style recipes with a hugely engaged online community, pinchofnom.com has helped millions of people to cook well and lose weight. The Pinch of Nom cookbook can help novice and experienced home-cooks enjoy exciting, flavourful and satisfying meals. Accessible to everyone by not including diet points, all of these recipes are compatible with the principles of the UK's most popular diet programmes. There are 100 incredible recipes in the book, 33 of which are vegetarian. Each recipe has been tried and tested by twenty Pinch of Nom community members to ensure it is healthy, full of flavour and incredibly easy to make. Whether it’s Cumberland Pie, Mediterranean Chicken Orzo, Mexican Chilli Beef or Chicken Balti, this food is so good you’ll never guess the calorie count. This book does not include ‘values’ from mainstream diet programmes as these are everchanging. Instead the recipes are labelled with helpful icons to guide you towards the ones that suit you best – whether you’re looking for something veggie, fancy a fakeaway, want to feed a family of four or have limited time to spare. Kate Allinson and Kay Featherstone owned a restaurant together in The Wirral, where Kate was head chef. Together they created the Pinch of Nom blog with the aim of teaching people how to cook. They began sharing healthy, slimming recipes and today Pinch of Nom is the UK's most visited food blog with an active and engaged online community of over 1.5 million followers. Showing that dieting should never be a barrier to good food, Pinch of Nom is the go-to home cookbook for mouthwatering meals that tick all the boxes.
13% rabatu
82,65
95,00 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Zjadanie zwierząt
Gdy Jonathanowi Safranowi Foerowi urodził się syn, chciał się dowiedzieć, jak powinien go karmić i czym naprawdę jest mięso. Skąd pochodzi? Jak się je produkuje? Jak traktowane są zwierzęta i czy to ważne? Jak zjadanie zwierząt wpływa na gospodarkę, społeczeństwo i środowisko? Wyniki tego śledztwa sprawiły, że stanął twarzą w twarz z rzeczywistością, której jako obywatel nie mógł zignorować, a jako pisarz nie mógł przemilczeć. ... Jeśli znajdą się osoby, których nie przekona sugestywny sposób, w jaki Foer opisuje okropieństwa przemysłowej hodowli zwierząt i oskarża odpowiedzialnych za nią ludzi, to znaczy, że są nieczułe albo głuche na głos rozsądku. Albo i jedno, i drugie. J.M. Coetzee Dzięki tej książce zostałam wegańską aktywistką. Natalie Portman Najlepsi dziennikarze (Michael Pollan, Eric Schlosser) i aktywiści praw zwierząt (Peter Singer, Temple Grandin) – a także Jezus, Gandhi, Pitagoras, Arystoteles, John Locke i Immanuel Kant – zmagali się z pytaniem o to, czy zabijanie zwierząt na mięso jest etyczne. Dzięki tej niezwykle dociekliwej książce Foer dołącza do nich. […] Zjadanie zwierząt jednak nie nawołuje do przejścia na wegetarianizm. Ta książka to apel o świadomość i odpowiedzialność. Susan Salter Reynolds, „Los Angeles Times” Zjadanie zwierząt jest wyjątkowe, ponieważ wegetarianin Foer pozwala farmerom i aktywistom mówić we własnym imieniu. Do zjadaczy mięsa odnosi się z dużą empatią, a jego poczucie humoru słodzi gorzką rzeczywistość. O, „The Ophra Magazine” Zjadanie zwierząt to porządna dziennikarska robota z literackim nerwem. Jessica Roy, „Salon” Foer przekonuje, że ludzi określają ich wyrzeczenia. Wegetarianizm wymaga rezygnacji z przyjemności prawdziwych i niezastępowalnych niczym innym. Autor ma na tyle dużo odwagi, że nie wstydzi się wymagać tego poświęcenia od swoich czytelników. Elizabeth Kolbert, „The New Yorker” To, że za każdym razem, gdy jem befsztyk, zastanawiam się nad tym, czy nie jestem hipokrytą, to wielki sukces autora. W książce pisze: „Musimy odnaleźć miejsce na mięso w debacie publicznej, tak samo jak znaleźliśmy je na naszych talerzach”. Po lekturze tej książki, trudno się z nim nie zgodzić. Geoff Nicholson, „San Francisco Chronicle”
32% rabatu
27,13
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Insulinooprność. Dieta dla zdrowia
Insulinooporność to stan obniżonej wrażliwości tkanek na działanie insuliny. Choroba jest podstępna, ponieważ jej objawy przez długi czas pozostają utajone. Następstwem tego schorzenia mogą być: stan przedcukrzycowy, cukrzyca, zaburzenia gospodarki cholesterolowej, nadciśnienie tętnicze, otyłość, zawał serca, udar. Ale… mamy dobrą wiadomość – z insulinoopornością można skutecznie walczyć, zmieniając tryb życia. Kluczem do zdrowia jest aktywność fizyczna i dieta. W książce znajdziesz: - informacje o rozpoznawaniu i leczeniu insulinooporności, - przykłady obliczania wymienników węglowodanowych i białkowo-tłuszczowych, - propozycje konkretnych ćwiczeń i aktywności fizycznych, - przepisy na pyszne i zdrowe dania o niskim indeksie glikemicznym i obniżonej kaloryczności. O Autorce Dorota Drozd jest członkiem Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego, Europejskiej Fundacji Pielęgniarek Diabetologicznych (European Fundation Nurses in Diabetes), pielęgniarką posiadającą specjalizację diabetologiczną, edukatorem diabetologicznym i psychodietetykiem. Praktykuje i opiekuje się osobami chorymi na cukrzycę w Poradni Diabetologicznej Polikliniki Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 w Lublinie. Jest autorką książek Kuchnia polska dla diabetyków, Kuchnia świata dla diabetyków, Cukrzyca. Jak z nią żyć, wydanych przez Wydawnictwo RM oraz licznych artykułów popularnonaukowych. Bierze udział w wielu konferencjach w kraju i za granicą.
35% rabatu
22,91
34,99 zł
Dodaj
do koszyka
Dieta dla zdrowia. Zupy, drugie dania, desery...
Dla tych, którzy stosowali Post DanielaKrystyna Dajka, autorka bestsellerowego Postu Daniela z uzdrawiającą dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej(R), przedstawia przepisy na zupy, drugie dania, desery, koktajle, dzięki którym nie wrócisz do poprzedniej wagi i nauczysz się zdrowych nawyków żywieniowych. Książka to zbiór inspiracji z prostymi przepisami na zbilansowane, pełnowartościowe i smaczne posiłki.Znajdziesz w niej przepisy na:- aromatyczne zupy,- odżywcze drugie dania,- zdrowe desery i orzeźwiające koktajle.Wśród przepisów na smakowite dania tradycyjnie znalazły się praktyczne porady oraz wyjątkowy dodatek plan, który pozwoli przygotować jadłospis aż na 8 tygodni!
23% rabatu
15,42
19,90 zł
Dodaj
do koszyka
Wylecz się jedzeniem / Black Unicorn
Ta książka naprawdę otwiera oczy. Jest właśnie dla Ciebie! Może uratować Twoje życie i zdrowie. Pomaga obudzić się ze schematu beztroskiego trucia się tym, co znajduje się w sklepach z żywnością - a żywnością nie jest. Większość ludzi nie ma pojęcia, co to jest zdrowe jedzenie i jakom wspaniałym urządzeniem jest ciało ludzkie. Po wprowadzeniu w życie pewnych wskazówek każdy może próbować sam się naprawić. I Ty możesz poczuć się zdrowiej oraz pozbyć się wielu dolegliwości. Znikną nadciśnienie i inne choroby powszechne a niepotrzebne. Jest to książka dla tych, którzy naprawdę chcą być zdrowi i szczęśliwi i chcą pozbyć się alergii, zmęczenia i schudnąć bez odchudzania się.
26% rabatu
20,72
28,00 zł
Dodaj
do koszyka
Zdrowy mózg
Zdrowy mózg
Wydawca: Czarna Owca
wysyłka: 24h
Zdrowy mózg to najnowsza książka dr. Stevena Masleya, autora bestsellerowych poradników medycznych. Tym razem Masley skupia się na tym, jakie skutki dla naszego mózgu ma podwyższony poziom cukru we krwi – od zaburzeń funkcji poznawczych do utraty pamięci. Współczesne dieta i styl życia sprawiają, że z roku na rok wzrasta liczba chorych na cukrzycę oraz osób zagrożonych demencją. Obydwa te problemy są ze sobą ściśle powiązane – ich występowanie to skutek wyborów życiowych, które prowadzą do zwiększenia odporności na insulinę. Wykorzystując najnowsze wyniki badań oraz lata doświadczeń z pacjentami, Steven Masley opracował program, który wskaże drogę do odzyskania kontroli nad własnym organizmem. Zdrowy mózg to: proste i przystępne wyjaśnienie tego, jak poziom cukru we krwi wpływa na choroby serca i utratę pamięci, naukowo udowodniony plan powstrzymania czynników zwiększających ryzyko utraty pamięci oparty na wiedzy medycznej program ulepszający działanie mózgu 50 przepisów na łatwe do przyrządzenia potrawy, które pomogą twojemu mózgowi oraz sercu, Codziennie czynności, które poprawią twoją sprawność umysłową i fizyczną oraz przyspieszą metabolizm. Steven Masley – lekarz, członek m.in. American Heart Association i American College of Nutrition. Pomagał pacjentom poprawić swoje funkcje poznawcze i zapobiec typowi 2 cukrzycy lub chorobom serca. Publikował w renomowanych czasopismach naukowych takich jak„ Journal of the American College of Nutrition”, „Journal of the American Medical Association”. W USA znany jest również jako popularyzator wiedzy. Naukowo związany z University of South Florida, prowadzi również Masley Optimal Health Center.
34% rabatu
29,69
44,99 zł
Dodaj
do koszyka
Detoks - zadbaj o wątrobę
Wątroba to niezwykle ważny organ, dla jej dobra zrezygnuj z przetworzonej, śmieciowej żywności oraz nadmiaru słodyczy i nasyconych tłuszczów. Warto o nią zadbać np. przez kilkudniowy detoks. W naszej książce znajdziesz przepisy na dania i napoje oczyszczające, które można włączyć do codziennego jadłospisu.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Sprawny umysł
Sprawny umysł
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: 48h
Mózg to najważniejszy organ naszego ciała. Odpowiednie ćwiczenia umysłowe i zdrowa dieta pozwalają zachować dobrą pamięć. W naszej książce znajdziesz zestaw przepisów na proste dania zasobne w składniki, które odżywiają mózg, poprawiają koncentrację i nastrój.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Uciec przed zawałem
Uciec przed zawałem
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: 48h
W krajach rozwiniętych choroba wieńcowa jest najczęstszym schorzeniem układu krążenia, a zawał serca to przyczyna wielu zgonów. Aktywność fizyczna i odpowiednia dieta pomagają uciec przed zawalem. Najlepszą jest dieta pełna warzyw, owoców i dobrych tłuszczy. Polecamy przepisy bogate w składniki wspomagające pracę serca oraz chroniące ptrzed miażdżycą – surówki, dania warzywne, ryby i owoce morza oraz owocowe desery.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Smacznie dla diabetyka
Smacznie dla diabetyka
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: 48h
Cukrzyca to choroba, której wykrycie wymusza całkowitą zmianę stylu życia. Diabetyk, oprócz przyjmowania leków powinien zadbać o sposób odżywiania. Najważniejsze są regularność i właściwe zbilansowanie posiłków, a podstawą każdego dania powinny być składniki o niskim indeksie glikemicznym.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Zdrowe jelita
Zdrowe jelita
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: 48h
Zdrowe jelita, to dobre samopoczucie. Nasza książka zachęca do wprowadzenia zmiany w stylu odżywiania, potrzebne do wyeliminowania problemów jelitowych i utrzymania układu pokarmowego w zdrowiu. Proponujemy łatwe przepisy na pożywne posiłki, dzięki którym można poczuć się lepiej.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Dieta dla kobiet 50 +
Po 50. roku życia o wiele łatwiej o dodatkowe kilogramy, więc warto zmienić styl życia oraz sposób odżywiania. Odpowiednio skomponowana dieta z pewnością pomoże dłużej czuć się młodo, a także zachować promienny wygląd i dobre samopoczucie. Polecamy dania zawierające większą ilość wapnia i magnezu, za to mniej kaloryczne i z niższym IG.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Wspieramy odporność
Wspieramy odporność
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: 48h
Zamiast stosować suplementy i łykać tabletki, zastosuj zdrową dietę. Aby wzmocnić odporność na infekcje, zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym warto dostarczać organizmowi odpowiednią porcję witamin i minerałów. Znajdziecie je w surówkach, daniach z warzyw, ryb i mięsa oraz owocowych deserach.
23% rabatu
9,29
11,99 zł
Dodaj
do koszyka
Witamina D Superhormon
Witamina D Superhormon
Autor: J. Spitz
Wydawca: Esteri
wysyłka: 24h
Inaczej niż ma to miejsce w przypadku wszystkich pozostałych witamin, które przyjmujemy wyłącznie wraz z pokarmem, witaminę D nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie. Powstaje ona w naszej skórze, gdy odpowiednio eksponujemy ją na promienie słoneczne. Ale ponieważ w dzisiejszych czasach mało kto regularnie spędza czas na świeżym powietrzu, coraz więcej ludzi na całym świecie cierpi z powodu jej niedoboru. W Polsce zbyt niski poziom tej witaminy we krwi wykazuje 90% obywateli. Wszyscy oni tracą w ten sposób możliwość korzystania z tego naturalnego źródła zdrowia. Gdy organizm nie jest dostatecznie zaopatrzony w witaminę D, dochodzi do zaburzeń metabolizmu komórkowego, narządy wewnętrzne pracują w sposób ograniczony, pojawiają się także liczne choroby, jak na przykład astma, cukrzyca, choroby reumatyczne czy nowotworowe.
28% rabatu
24,48
34,00 zł
Dodaj
do koszyka
The Psychology of Dieting
The Psychology of Dieting
Autor: Ogden Jane
Wydawca: Routledge
wysyłka: 48h
Why do some of us become overweight? Why is it so difficult to lose weight? How can we adopt healthy attitudes towards food? The Psychology of Dieting takes a broad and balanced view of the causes of weight gain and the challenges involved in dieting. Exploring the cognitive, emotional and social triggers which lead us to make poor decisions around food, the book considers what it means to diet well. By understanding our psychological selves, the book shows how we can change our unhealthy behaviours and potentially lose weight. In an era of weight problems, obesity, and dangerous dieting, The Psychology of Dieting shows us that there is no such thing as a miracle diet, and that we must understand how our minds shape the food choices we make.
8% rabatu
48,25
52,45 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Dieta fleksitariańska Najzdrowszy sposób odżywiania
Prezentowany poradnik to pierwsza w Polsce publikacja poświęcona w całości diecie fleksitariańskiej. Fleksitarianizm przejmuje założenia wegetarianizmu, ale pozostawia miejsce na pewną elastyczność polegającą na tym, że dając pierwszeństwo produktom roślinnym, nie eliminuje całkowicie żywności pochodzenia zwierzęcego. Zaleca jedynie spożywanie mięsa i ryb w niewielkiej ilości i z ograniczoną częstotliwością. Dzięki tej książce każdy zrozumie, dlaczego warto ograniczyć spożywanie mięsa, i dowie się, czym łatwo można je zastąpić, by dostarczać organizmowi składniki odżywcze w idealnych proporcjach. Autorka dokładnie wyjaśnia, jakie produkty żywnościowe powinny się znaleźć w naszym codziennym jadłospisie, i obala wszystkie mity, którymi często się kierujemy, źle się przez to odżywiając. W poradniku zaproponowano kompletne plany żywieniowe z przepisami na potrawy odpowiednie dla osób prowadzących różne style życia, między innymi dla tych, którzy są często w podróży lub mają nienormowany czas pracy, dla tych, którzy wykonują pracę fizyczną lub intensywnie uprawiają sport, a także dla pracujących umysłowo czy gotujących dla całej rodziny. Jest też specjalny plan żywieniowy dla osób, które chcą stracić na wadze. Fleksitarianizm wielkie znaczenie przywiązuje również do tzw. comfort food, a więc dań, które spożywamy dla czystej przyjemności, i które – jeśli są właściwie dozowane – dostarczają nam mentalnej energii, obdarowując nas chwilami prawdziwego zadowolenia. Dlatego w książce można też znaleźć wskazówki dotyczące sięgania po wędliny, słone przekąski, czekoladę i inne słodycze. Warto na nowo przemyśleć swój sposób odżywiania i wybrać fleksitarianizm, który na wiele lat zapewni nam dobre samopoczucie psychiczne i fizyczne. Fleksitarianizm to dieta pełna zdrowia i energii! Autorka książki – Lucia Bacciottini – jest cenionym dietetykiem, specjalistą w dziedzinie żywienia zintegrowanego i nutraceutyki, ma wieloletnie doświadczenie w pracy akademickiej. Karierę naukową rozpoczęła na Uniwersytecie Florenckim, a kontynuuje ją we florenckiej filii New York University. Jest współautorką kilkudziesięciu publikacji naukowych i uczestniczką wielu programów telewizyjnych. W 2014 r. we Włoszech ukazała się jej książka zatytułowana „Beauty Planner”, której polskie wydanie pt. „Zaplanować piękno” przygotowuje obecnie Wydawnictwo „Jedność”. Przepisy opracowała Marta Colombo Traxler, która umiejętności kulinarne zdobywała we Włoszech i Francji, m.in. w Le Cordon Bleu w Paryżu i Italian Food Style Education w Turynie.
32% rabatu
21,76
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Zaplanować piękno 10 zbilansowanych diet dla kobiet
Poradnik „Zaplanować piękno” jest skierowany do wszystkich kobiet, które mają konkretny cel – przez cały rok chcą się czuć piękne, żyć w zgodzie ze sobą i przede wszystkim cieszyć się dobrym zdrowiem! Książka ta została napisana w taki sposób, by mimo naszego codziennego zabiegania była prostą, praktyczną pomocą w dbaniu o wspaniałą sylwetkę i dobre samopoczucie. Można w niej łatwo znaleźć konkretne wskazówki dotyczące najlepszych sposobów utrzymania prawidłowego funkcjonowania organizmu i zewnętrznego piękna oraz uzyskania odpowiedniej wagi, poprawy kondycji fizycznej i akceptacji samej siebie. - Fachowe porady udzielane przez autorkę – wysokiej klasy specjalistę z doświadczeniem akademickim – pozwalają dobrać dietę adekwatną do potrzeb i stylu życia. - Tabele z wieloma niezbędnymi informacjami ułatwiają zaplanowanie diety, a na pustych stronach można prowadzić osobiste zapiski. - Poradnik składa się z czterech części. Pierwsza część przybliża podstawowe reguły i cele stosowania diet, druga zawiera pięć diet podstawowych, trzecia – pięć diet specjalnych, a w czwartej znajdziemy porady ułatwiające kontrolowanie i utrzymanie nowej wagi. - Diety podstawowe to dieta wiosenna, letnia, jesienna, zimowa oraz oczyszczająca, a diety specjalne to diety odchudzające brzuch i uda, zapobiegające nadmiernemu zatrzymywaniu wody w organizmie, a także dieta detoks. Lucia Bacciottini jest cenionym dietetykiem, specjalistą w dziedzinie żywienia zintegrowanego i nutraceutyki, ma wieloletnie doświadczenie w pracy akademickiej. Karierę naukową rozpoczęła na Uniwersytecie Florenckim, a kontynuuje ją we florenckiej filii New York University. Jest współautorką kilkudziesięciu publikacji naukowych i uczestniczką wielu programów telewizyjnych.
23% rabatu
14,72
19,00 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Soda oczyszczona. 100 leczniczych właściwości
Soda oczyszczona to niezwykły produkt, a niektóre jej zastosowania z pewnością Cię zaskoczą. Jako dodatek do jedzenia, kosmetyków lub nietoksycznego i bezpiecznego dla ludzi i zwierząt środka czyszczącego, substancja ta pozwoli Ci wprowadzić w życie pozytywne zmiany szybciej i łatwiej niż inne produkty. W niniejszej książce znajdziesz 100 sposobów na wykorzystanie sody dla zdrowia, urody i poprawy jakości życia. Tego samego składnika użyjesz do pieczenia ciasteczek, pochłaniania nieprzyjemnego zapachu z lodówki oraz usuwania plam z ubrań. Choć może Ci się wydawać niepozornym i osobliwym składnikiem, sprawdzone zastosowania sody pozwolą Ci zrozumieć, jak możesz samodzielnie poprawić każdy aspekt swojego życia w sposób bezpieczny, tani i naturalny. Gwarancja czystości, zdrowia i urody.
32% rabatu
27,13
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
83
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka