Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...
Autor:
Halarewicz Aleksandra
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7845-860-9
EAN:
9788378458609
oprawa:
twarda
podtytuł:
Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
format:
250x175x25mm
język:
polski
Seria:
WADEMEKUM
liczba stron:
192
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,52 zł
Cena detaliczna:
29,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,47 zł
Opis produktu
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|