![]() Barbecue na każdą okazję
Autor:
Richard Carroll
Wydawca:
Olesiejuk
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7588-168-4
EAN:
9788375881684
oprawa:
twarda
format:
23,5x30,5
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
22% rabatu
23,52 zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,52 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Przyrządzanie jedzenia podczas barbecue przeszło długą ewolucję od czasu zwykłego opiekania mięsa nad ogniem. Tak naprawdę, na przestrzeni kilku lat barbecue stało się ceremonią i przekształciło w coś, co można by nazwać formą sztuki! Pojawiające się trendy w grillowaniu pozwoliły na odkrycie wieku rozmaitych subtelności potraw z mięsa, ryb, warzyw i owoców. Ogień, który bywa niszczycielską siłą, jest właśnie tym czynnikiem, który daje kuchni barbecue twórczy impuls. Jego produkt uboczny, ulotny i zwiewny dym, nadaje zupełnie nowy wymiar naszym doznaniom smakowym. Barbecue, grillowanie i wędzenie są trzema technikami kulinarnymi i nie powinny być mylone, ponieważ każda z nich daje potrawom unikatowy smak
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|