Okładka książki Batch Baking

Batch Baking

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9780241553152
EAN: 9780241553152
oprawa: Twarda
podtytuł: Get-ahead Recipes for Cookies, Cakes, Breads and More
format: 19.5x25.0cm
język: angielski
liczba stron: 224
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
85,49 zł
Cena detaliczna: 
106,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 85,49
70 recipes for make-ahead doughs, batters, and dry mixes that can be transformed into home-baked treats in minutes Batch bake so you can get ahead and create yummy home-baked goods in no time at all! Batch-baking, like batch-cooking, is all about making enough in advance to enable a quick transformation with little to no effort. A quantity of dough can either be chilled or frozen to be baked later, while a dry mix can be pulled from the shelf to create delicious treats at a moment's notice. This user-friendly approach then allows you to bake small amounts of pastries, pizzas, or cookies, without having to start from scratch - not only saving you time but washing up, too! In this ebook, baker and TV chef Cynthia Barcomi shares over 70 of her tried-and-tested dough, batter, pastry, and frosting recipes, including advice on working with doughs (with and without yeast), plus refrigeration and storage. There will be vegan recipes throughout, making this a truly revolutionary way to bake!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj