Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności
Autor:
Dziuba Jerzy
Fornal Łucja
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320435825
EAN:
9788320435825
oprawa:
Twarda
format:
17.0x24.2cm
język:
polski
liczba stron:
480
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
54,45 zł
Cena detaliczna:
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
Opis produktu
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu. Pozycja stanowi bogate źródło wiedzy z pogranicza biologii, biochemii, immunologii, fizjologii,chemii żywności i dietetyki. Publikacja jest adresowana do studentow nauk przyrodniczych i medycznych, a zwłaszcza technologii żywności i żywienia człowieka.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|