Okładka książki Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788320435825
EAN: 9788320435825
oprawa: Twarda
format: 17.0x24.2cm
język: polski
liczba stron: 480
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
54,45 zł
Cena detaliczna: 
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45

Opis produktu

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu. Pozycja stanowi bogate źródło wiedzy z pogranicza biologii, biochemii, immunologii, fizjologii,chemii żywności i dietetyki. Publikacja jest adresowana do studentow nauk przyrodniczych i medycznych, a zwłaszcza technologii żywności i żywienia człowieka.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj