Okładka książki Carving część II

Carving część II

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788362792252
EAN: 9788362792252
oprawa: Twarda
podtytuł: Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
format: 17.0x24.5cm
język: polski
liczba stron: 96
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
31% rabatu
17,16 zł
Cena detaliczna: 
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,16

Opis produktu

Druga część bestsellerowego podręcznika w wydaniu drugim (zmieniona okładka). Książka zachęca do rzeźbienia w owocach i warzywach. Tym bowiem jest carving. Okazuje się, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Sporo praktycznych porad, które umożliwiają szybką naukę. Warto próbować, bowiem smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię, co w kuchni ma ogromne znaczenie. A wszystko to zawdzięczamy jednej z poddanych tajlandzkiego króla, która blisko 700 lat temu - jak głosi legenda - ""zastanawiała się jak uczynić swoją stolicę jeszcze piękniejszą, by tym samym sprawić radość swojemu władcy. Jako wzór zdobienia użyła kwiatu, a następnie wyrzeźbiła ptaka, którego starannie ustawiła dziobem w stronę płatków"". Korzystając z tej książki możemy spróbować wyrzeźbić motylka z marchewki, lampiona z arbuza czy liście z cukinii. Poza tym z książki możemy się też dowiedzieć jakich używać do rzeźbienia noży i jak przechowywać wykonane przez nas dekoracje.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj