Okładka książki Chemia Żywności 2. Sacharydy, Lipidy i Białka

Chemia Żywności 2. Sacharydy, Lipidy i Białka

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788320432756
EAN: 9788320432756
oprawa: Miękka
podtytuł: Sacharydy, lipidy i białka
format: 16.4x23.8cm
język: polski
liczba stron: 304
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25% rabatu
34,04 zł
Cena detaliczna: 
45,15 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,95

Opis produktu

Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj