Chemia Żywności 2. Sacharydy, Lipidy i Białka
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320432756
EAN:
9788320432756
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Sacharydy, lipidy i białka
format:
16.4x23.8cm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
34,04 zł
Cena detaliczna:
45,15 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,95 zł
Opis produktu
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|