Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320436297
EAN:
9788320436297
oprawa:
Miękka
format:
16.2x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
34,83 zł
Cena detaliczna:
46,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,74 zł
Opis produktu
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:
- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|