Chemia żywności t.1
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363623357
EAN:
9788363623357
oprawa:
Miękka
podtytuł:
składniki żywności
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
234
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
34,60 zł
Cena detaliczna:
46,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,60 zł
Opis produktu
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|