Chleb
Autor:
Hamelman Jeffrey
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-280-5380-9
EAN:
9788328053809
oprawa:
Miękka
format:
232x170x31mm
język:
polski
liczba stron:
480
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
30,32 zł
Cena detaliczna:
49,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,22 zł
Opis produktu
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|