nowość
![]() Chleb
Autor:
Hamelman Jeffrey
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8387-534-7
EAN:
9788383875347
oprawa:
Twarda
format:
240x177x35mm
język:
polski
liczba stron:
480
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
24% rabatu
60,52 zł
Cena detaliczna:
79,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,11 zł
Opis produktu
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|