Chleb
                            Autor:
                            
                                        Hamelman Jeffrey
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Buchmann
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-8387-534-7                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788383875347                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
240x177x35mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
480                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2025                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            29% rabatu 
                56,63 zł
                    Cena detaliczna:  
                        79,99 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,63 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwaNajlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako "biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie. x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |