Chleb
                            Autor:
                            
                                        Hamelman Jeffrey
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Buchmann
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-280-9604-2                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788328096042                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
238x175x36mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
480                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2022                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            44% rabatu 
                42,27 zł
                    Cena detaliczna:  
                        74,99 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,27 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.  Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |