Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Autor:
Hamelman Jeffrey
Wydawca:
W.A.B.
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378819288
EAN:
9788378819288
oprawa:
Twarda
format:
19.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
478
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
32,94 zł
Cena detaliczna:
59,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94 zł
Opis produktu
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|