Ciasta smażone
Autor:
Alina Stradecka
Wydawca:
KDC Klub dla Ciebie
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788325801656
EAN:
9788325801656
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Pączki, faworki, racuchy
format:
14.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
12,96 zł
Cena detaliczna:
19,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,94 zł
Opis produktu
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|