Okładka książki Ciasta smażone

Ciasta smażone

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788325801656
EAN: 9788325801656
oprawa: Twarda
podtytuł: Pączki, faworki, racuchy
format: 14.0x22.0cm
język: polski
liczba stron: 128
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35% rabatu
12,96 zł
Cena detaliczna: 
19,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,94

Opis produktu

Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj