Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe...
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788379610754
EAN:
9788379610754
oprawa:
Twarda
format:
17.0x24.1cm
język:
polski
liczba stron:
384
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
26,77 zł
Cena detaliczna:
39,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,70 zł
Opis produktu
Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|