Okładka książki Culinaria China

Culinaria China

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9783833149955
EAN: 9783833149955
oprawa: Twarda z obwolutą
format: 27.0x32.0cm
język: angielski
liczba stron: 484
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
144,36 zł
Cena detaliczna: 
179,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,01

Opis produktu

Tasting, smelling and enjoying China - explore the specialties of the metropolises and the regional cuisine: from the south of China, the melting pot, to the rich coast provinces in the north, to the palace cuisine of Beijing all the way to the fiery-hot Szechuan and adventurous dishes in the steppe. This thoroughly researched volume lifts the secrets of the Middle Kingdom: What for example hides behind dishes like 'Blister Soup', 'beggar's chicken' or even 'ants climbing a tree'? What does the day of a Chinese worker look like and how is a wedding celebrated? What does a big family in Beijing eat on the weekend and what food is served to pilgrims after their visit to a cloister? The 17 most important culinary provinces of China are extensively presented alongside breathtaking landscape shots, ensuring this volume is a beautifully presented yet authoritative source on Chinese cuisine.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj