Culinaria China
Wydawca:
ullmann publishing GmbH
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9783833149955
EAN:
9783833149955
oprawa:
Twarda z obwolutą
format:
27.0x32.0cm
język:
angielski
liczba stron:
484
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
144,36 zł
Cena detaliczna:
179,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,01 zł
Opis produktu
Tasting, smelling and enjoying China - explore the specialties of the metropolises and the regional cuisine: from the south of China, the melting pot, to the rich coast provinces in the north, to the palace cuisine of Beijing all the way to the fiery-hot Szechuan and adventurous dishes in the steppe. This thoroughly researched volume lifts the secrets of the Middle Kingdom: What for example hides behind dishes like 'Blister Soup', 'beggar's chicken' or even 'ants climbing a tree'? What does the day of a Chinese worker look like and how is a wedding celebrated? What does a big family in Beijing eat on the weekend and what food is served to pilgrims after their visit to a cloister? The 17 most important culinary provinces of China are extensively presented alongside breathtaking landscape shots, ensuring this volume is a beautifully presented yet authoritative source on Chinese cuisine.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|