Czekolada. Dania główne i desery
Autor:
Bernardes-Rusin Mira
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378457213
EAN:
9788378457213
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Dania główne i desery
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
Seria:
TWOJA KUCHNIA
liczba stron:
64
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
33% rabatu
6,64 zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,63 zł
Opis produktu
We współczesnej gastronomii kakao i gorzka czekolada znajdują szerokie zastosowanie nie tylko do wytwarzania słodyczy. Gorycz kakao znakomicie podkreśla i pogłębia aromaty mięsa oraz ryb, a jego uniwersalny smak świetnie łączy się z szeroką gamą przypraw i produktów. Dodatkowo czekolada nadaje gorącym potrawom aksamitną konsystencję, a schłodzona doskonale utwardza i scala. W książce znajdują się pomysły na potrawy kuchni międzynarodowej i fusion, których wspólnym mianownikiem jest zastosowanie czekolady.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|