Okładka książki Cztery pory roku w polskiej kuchni

Cztery pory roku w polskiej kuchni

Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8361513841
EAN: 9788361513841
oprawa: oprawa twarda
format: 16,5x24 cm
liczba stron: 128
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
24% rabatu
22,63 zł
Cena detaliczna: 
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,57

Opis produktu

Książka kulinarna zainspirowana odwiecznym rytmem natury. Każdemumiesiącowi odpowiada rozdział pełen sezonowych przepisów. W miesiącachwiosenno-letnich autorka proponuje specjały z młodymi jarzynami iowocami - na przykład w maju poleca szparagi w różnej postaci. Wpaździerniku i listopadzie zachęca do wzbogacenia jadłospisu o typowojesienne warzywa, takie jak kapusta oraz dynia. Mroźny luty zaś to czas,kiedy warto przyrządzać potrawy poprawiające nastrój i zapobiegająceinfekcjom - m.in. pieczeń wołową z czosnkiem. Ten kulinarny kalendarzuwzględnia także specjalne okazje - święta, karnawał, letnie przyjęciaprzy grillu...
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj