Cztery pory roku w polskiej kuchni
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8361513841
EAN:
9788361513841
oprawa:
oprawa twarda
format:
16,5x24 cm
liczba stron:
128
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
24% rabatu
22,63 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,57 zł
Opis produktu
Książka kulinarna zainspirowana odwiecznym rytmem natury. Każdemumiesiącowi odpowiada rozdział pełen sezonowych przepisów. W miesiącachwiosenno-letnich autorka proponuje specjały z młodymi jarzynami iowocami - na przykład w maju poleca szparagi w różnej postaci. Wpaździerniku i listopadzie zachęca do wzbogacenia jadłospisu o typowojesienne warzywa, takie jak kapusta oraz dynia. Mroźny luty zaś to czas,kiedy warto przyrządzać potrawy poprawiające nastrój i zapobiegająceinfekcjom - m.in. pieczeń wołową z czosnkiem. Ten kulinarny kalendarzuwzględnia także specjalne okazje - święta, karnawał, letnie przyjęciaprzy grillu...
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|