Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów. Wyd. II
Autor:
Rigg Annie
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7773-880-1
EAN:
9788377738801
oprawa:
Miękka
format:
22x24 cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
16,65 zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,62 zł
Opis produktu
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki niebanalnym deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na urodziny, Dzień Matki, wesele, Boże Narodzenie lub na co dzień.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|