|   Dieta bez soli
                            Autor:
                            
                                          Praca zbiorowa
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Dragon
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788362521593                            
                         
                            EAN:
                            
9788362521593                            
                         
                            oprawa:
                            
miękka                            
                         
                            format:
                            
210x135x5mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            DOBRA KUCHNIA
                            
                         
                            liczba stron:
                            
48                            
                         
                            rok wydania:
                            
2011                            
                         (0) Sprawdź recenzje 48% rabatu4,67 zł Cena detaliczna:  8,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,67 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Obecnie coraz częściej można usłyszeć o szkodliwym wpływie soli na funkcjonowanie organizmu. Zdrowy rozsądek podpowiada ograniczenie spożycia tej powszechnej w kuchni przyprawy, jednak przestawienie się na niesolone potrawy wcale nie jest rzeczą prostą. Jak sobie z tym poradzić?
Zamiast soli z powodzeniem można stosować zioła i inne przyprawy. Nie tylko podniosą smak potraw, ale także sprawią, że będą smakować jak przyprawione solą. Zwiększą ponadto ich wartość odżywczą i poprawią funkcjonowanie układu pokarmowego. Wszystko to bez ujemnych skutków, jakie niesie ze sobą nadmierne spożycie soli kuchennej. Warto zatem odkryć niezwykłe właściwości imbiru, rozmarynu, mięty czy majeranku po to, by cieszyć się pełnią smaku przygotowywanych potraw.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |