|
nowość
Dieta bez węglowodanów
Autor:
Iwona Czarkowska
Wydawca:
DRAGON /TROY - DYSTRYBUCJA/
wysyłka: 48h
ISBN:
9788382744613
EAN:
9788382744613
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
211x137 mm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
32
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
5,56 zł
Cena detaliczna:
10,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,19 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaJedzenie nie musi być nudne, a wyeliminowanie któregoś ze składników nie musi oznaczać jednostajności. Kuchnia bez węglowodanów to propozycja dla osób, które chcą lub powinny wyeliminować węglowodany ze swojej diety. Książka zawiera propozycje smacznych i różnorodnych przepisów na potrawy pozbawione węglowodanów. Węglowodany zwane cukrami lub sacharydami, to związki chemiczne, które dostarczają organizmowi niezbędnej dawki energii, przyspieszają przemianę materii, utrzymują korzystną florę bakteryjną w jelitach, regulują odczucia sytości i głodu. Wszystko to jednak pod warunkiem, że spożywane są w ilościach nie większych niż dzienne zapotrzebowanie naszego organizmu. Węglowodany oczyszczone spożywane w nadmiernych ilościach mogą być przyczyną wielu chorób. Dieta eliminująca te związki pomaga w łagodzeniu objawów cukrzycy i jest skuteczną bronią w walce z otyłością. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|