Dobra kuchnia. Dania z serów i twarogów Dragon
Autor:
Marta Szydłowska
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362976690
EAN:
9788362976690
oprawa:
Miękka
format:
13.5x21.0cm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
48
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
3,57 zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,57 zł
Opis produktu
Sery dzielimy na świeże, fermentowane igotowane. Mają one zalety mleka iniezaprzeczalną nad nim przewagę - są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka imogą pod tym względem konkurować zmięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapnia.Dania zserów itwarogów to propozycja dla wszystkich miłośników tych wyrobów. Znajdują się tu informacje orodzajach serów, sposobie ich przygotowywania, aprzede wszystkim wykorzystania wróżnego rodzaju daniach, jak choćby plackach, zapiekankach, zupach, sałatach czy ciastach.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|