Dobra kuchnia. Domowy wyrób masło sery jogurty
Autor:
Marta Szydłowska
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362976188
EAN:
9788362976188
oprawa:
Miękka
format:
13.5x21.0cm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
48
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
3,40 zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,39 zł
Opis produktu
Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga- wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko iksiążka Masło, sery, jogurty. Domowywyrób.Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysłyna potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, atakżedania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisówna smaczne ioryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością iskosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|