![]() Dobra kuchnia i zimny bufet
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
MAK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-87634-26-1
EAN:
9788387634261
oprawa:
twarda
format:
21x28
liczba stron:
360
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
36% rabatu
8,37 zł
Cena detaliczna:
13,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,37 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Nowoczesna, uniwersalna książka kucharska pełna wspaniałych przepisów na codzienny użytek - szybkich, łatwych i smakowitych. Do tego pikantne przekąski, drugie śniadania, fodue, raclette i zimne bufety. Zwięzłe informacje o produktach i aktualne tematy - jak gotować dla dwóch osób, jak zestawią domowe zapasy, co robią z resztkami...
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|