|   Dobra kuchnia. Kluski, knedle, pierogi Dragon
                            Autor:
                            
                                        Iwona Czarkowska
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Dragon
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788362521814                            
                         
                            EAN:
                            
9788362521814                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
13.5x21.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            DOBRA KUCHNIA
                            
                         
                            liczba stron:
                            
48                            
                         
                            rok wydania:
                            
2011                            
                         (0) Sprawdź recenzje 32% rabatu4,07 zł Cena detaliczna:  5,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,07 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Kluski, pierogi czy knedle przez dziesięciolecia miały opinię potraw niezdrowych i bardzo tuczących. Dziś ten pogląd jest kwestionowany i coraz częściej zwraca się uwagę na ich zalety. Potrawy bazujące na produktach mącznych dają długotrwałe uczucie sytości i nie tuczą, jeśli nie zjada się ich w nadmiernej ilości. 
Serwowane z produktami mącznymi dodatki są źródłem niepotrzebnych kalorii. Ciężkie sosy i tłuste sery dodawane do makaronów czy klusek można jednak zastąpić warzywami i lekkimi sosami z oliwą lub jogurtem, tym samym nie tylko eliminując zbędny tłuszcz, ale podnosząc również walory smakowe potrawy. Warto wiedzieć, że kluski, makarony, knedle i pierogi dostarczają organizmowi potrzebne białko, błonnik, sole mineralne i witaminy. Kluski, knedle, pierogi to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoją figurę.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |