Dobra kuchnia. Kluski, knedle, pierogi Dragon
Autor:
Iwona Czarkowska
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362521814
EAN:
9788362521814
oprawa:
Miękka
format:
13.5x21.0cm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
48
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
32% rabatu
4,06 zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,05 zł
Opis produktu
Kluski, pierogi czy knedle przez dziesięciolecia miały opinię potraw niezdrowych i bardzo tuczących. Dziś ten pogląd jest kwestionowany i coraz częściej zwraca się uwagę na ich zalety. Potrawy bazujące na produktach mącznych dają długotrwałe uczucie sytości i nie tuczą, jeśli nie zjada się ich w nadmiernej ilości.
Serwowane z produktami mącznymi dodatki są źródłem niepotrzebnych kalorii. Ciężkie sosy i tłuste sery dodawane do makaronów czy klusek można jednak zastąpić warzywami i lekkimi sosami z oliwą lub jogurtem, tym samym nie tylko eliminując zbędny tłuszcz, ale podnosząc również walory smakowe potrawy. Warto wiedzieć, że kluski, makarony, knedle i pierogi dostarczają organizmowi potrzebne białko, błonnik, sole mineralne i witaminy. Kluski, knedle, pierogi to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoją figurę.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|