Dobra kuchnia. Miód odżywia, pielęgnuje, leczy
Autor:
Iwona Czarkowska
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363559014
EAN:
9788363559014
oprawa:
Twarda
podtytuł:
tradycyjne i sprawdzone przepisy
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
14,14 zł
Cena detaliczna:
24,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,09 zł
Opis produktu
Dobroczynne działanie miodu, znane od tysięcy lat, do dziś wykorzystuje się w medycynie naturalnej, kosmetyce i oczywiście kuchni. Miód wykorzystuje się, aby wspomóc leczenie chorób układu krążenia, układu oddechowego, pokarmowego, moczowego, skóry i błon śluzowych czy nawet schorzeń ginekologicznych. Pyłek kwiatowy i pierzga znajdują zastosowanie w leczeniu chorób żołądka, jelit, wątroby, układu krwionośnego czy schorzeń psychicznych.
Miód wspomaga leczenie wielu dolegliwości, wpływa na poprawę samopoczucia, zwalcza bezsenność, dostarcza organizmowi cennych i łatwo przyswajalnych elementów odżywczych. Jest nieocenionym sprzymierzeńcem urody, o czym wiedziały doskonale już starożytne piękności, stosując z upodobaniem miodowe kąpiele, masaże i inne zabiegi z użyciem miodu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|