Dobra kuchnia. Wędliny Domowy wyrób Dragon
Autor:
Łukasz Fiedoruk
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362976171
EAN:
9788362976171
oprawa:
Twarda
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
112
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
20,56 zł
Cena detaliczna:
29,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,50 zł
Opis produktu
Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso. Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią natomiast podejmujemy się domowej produkcji przetworów mięsnych. Trudno bowiem o większą satysfakcję, niż pojawiające się na stole aromatyczne i przede wszystkim zdrowe szynki, kiełbasy oraz konserwy. Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami wędzenia. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak wędlin własnego wyrobu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|