Domowa kuchnia polska - wersja Włoska
Autor:
JOLANTA I RAFAŁ JABŁOŃSKI
Wydawca:
Festina
wysyłka: 48h
ISBN:
9788361511267
EAN:
9788361511267
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
17x24,5 cm
liczba stron:
128
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
27,90 zł
Cena detaliczna:
46,20 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,85 zł
Opis produktu
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało wiele czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości geograficznej, surowców. Liczne lasy od wieków dostarczały grzybów, jagód, malin i miodu, a żyzne ziemie płodów rolnych, takich jak: zboża, groch, kasze, mięso i mleko. Te i inne dostępne surowce przetwarzane były w kuchni na różne sposoby, a podniebienie dawnych Polaków decydowało o wyborze z dostępneg.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|