Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia
Autor:
zbiorowa praca
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788376703312
EAN:
9788376703312
oprawa:
Skórzana
format:
19.8x25.8cm
język:
polski
liczba stron:
368
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
38,44 zł
Cena detaliczna:
69,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,44 zł
Opis produktu
Mapa drogowa kucharskich działań!
Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.
Ponadto czytelnik znajdzie w książce:
- listę podstawowych przyborów,
- elementarz stylów krojenia,
- trudniejsze zadania kuchenne, m.in.: krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,
- indeksy narzędzi i technik kucharskich,
- tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|