|   Domowe kiełbasy 100 najlepszych przepisów
                            Autor:
                            
                                        Warren R. Anderson
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-7243-903-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788372439031                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
235x163x19mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
256                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 44% rabatu16,73 zł Cena detaliczna:  29,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,73 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Tradycyjne frankfurterki, delikatna kiełbasa z jagnięciny, apetyczna kiełbasa polska, irlandzka, grecka, włoska, niemiecka... Jeśli chcesz poczuć smak domowej wędliny, ta książka jest dla ciebie! Oto wyczerpujący poradnik, który krok po kroku poprowadzi cię przez proces przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Znajdziesz tu 100 różnych przepisów na kiełbasy, a także dokładne instrukcje, jak mielić i doprawiać mięso, napełniać osłonki, parzyć i wędzić kiełbasy. Dowiesz się, jak powinna być wyposażona kuchnia i jak bezpiecznie przechowywać gotowe wyroby. Przekonasz się, że samodzielne przygotowanie kiełbasy nie jest takie trudne, a jej smak okaże się niepowtarzalny. Ta książka to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |