Domowe pyszności - łatwe do zrobienia
Autor:
Bellersen Qurini Cosima
Wydawca:
Delta W-Z
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7175-862-1
EAN:
9788371758621
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,78 zł
Cena detaliczna:
30,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,78 zł
Opis produktu
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|