Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
                            Autor:
                            
                                        Robert Winckiewicz
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Olesiejuk Sp. z o.o.
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9788327495211                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788327495211                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
17.5x23.5cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
224                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            32% rabatu 
                27,30 zł
                    Cena detaliczna:  
                        39,90 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,30 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty.
W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |