|   Domowe wędzenie żywności wyd. 2021
                            Autor:
                            
                                        Warren R. Anderson
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-8151-506-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788381515061                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
227x161x18mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
256                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 44% rabatu19,52 zł Cena detaliczna:  34,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,52 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Domowa produkcja żywności, w tym wędzenie, od lat staje się coraz bardziej popularna. I choć sklepowe półki uginają się od setek wyrobów, to smak domowej szynki jest ciągle nie do pobicia. Czy trudno ją zrobić?
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów i wielu innych pyszności. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce podano przepisy na wspaniałe i zdrowe przysmaki. Wyjaśniono, jak zbudować przydomową wędzarnię. Opisano także różnice między wędzeniem na zimno i gorąco oraz omówiono kwestie związane z doborem drewna do wędzenia.
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |