Domowe wędzenie żywności wyd. 2021
Autor:
Warren R. Anderson
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-8151-506-1
EAN:
9788381515061
oprawa:
miękka
format:
227x161mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
19,47 zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,44 zł
Opis produktu
Domowa produkcja żywności, w tym wędzenie, od lat staje się coraz bardziej popularna. I choć sklepowe półki uginają się od setek wyrobów, to smak domowej szynki jest ciągle nie do pobicia. Czy trudno ją zrobić?
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów i wielu innych pyszności. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce podano przepisy na wspaniałe i zdrowe przysmaki. Wyjaśniono, jak zbudować przydomową wędzarnię. Opisano także różnice między wędzeniem na zimno i gorąco oraz omówiono kwestie związane z doborem drewna do wędzenia.
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|