|   Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
                            Autor:
                            
                                        Warren R. Anderson
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Wydawnictwo RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-8151-920-5                            
                         
                            EAN:
                            
9788381519205                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
235x165x18mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
256                            
                         
                            rok wydania:
                            
2024                            
                         (0) Sprawdź recenzje 44% rabatu25,10 zł Cena detaliczna:  44,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,10 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwaRozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |