Domowy wypiek chleba
Autor:
Chattman Lauren
Wydawca:
RM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7773-539-8
EAN:
9788377735398
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.7
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
16,64 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,61 zł
Opis produktu
Upiecz za każdym razem idealny bochenek!
Jeśli jeszcze nigdy nie doświadczyłaś satysfakcji, płynącej z wyciągnięcia z własnego piekarnika gorącego, pachnącego chleba, to najwyższy czas zabrać się do roboty! Lauren Chattman uprzedza wszelkie pytania i opowiada o wszystkich sytuacjach, które mogą się wydarzyć podczas pieczenia chleba w domu. Jej wyczerpujący poradnik nawet najbardziej niepewnego nowicjusza zmieni w pewnego swoich umiejętności domowego piekarza!
• Poznaj tajniki pieczenia chleba dzięki podręcznikowi Lauren Chattman:
Kup najlepsze składniki na chleb, naucz się je właściwie przechowywać i odpowiednio się z nimi obchodzić.
Dowiedz się, czym jest zakwas, jak zachowują się drożdże i jak kontrolować fermentację podczas przygotowywania różnego rodzaju pieczywa.
Naucz się wyrabiać ciasto chlebowe - ręcznie lub za pomocą robota kuchennego.
Poznaj tajemnice ciasta chlebowego: fermentację, obracanie, kształtowanie, wyrastanie i nacisnanie chleba – teraz zrobisz to jak zawodowy piekarz!
• Przepisy na najlepsze pieczywo w twoim życiu:
brioszki, chałki, ciabatty, angielskie bułeczki, chleb z makiem, chleb żytni, orkiszowe bagietki, chleb ze słonecznikiem, pełnoziarnisty naan i wiele innych.
Zrób idealny chleb od skórki aż do ostatniego okruszka!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|