Okładka książki Domowy wyrób serów

Domowy wyrób serów

Autor: Carroll Ricki
Wydawca: RM
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-8151-845-1
EAN: 9788381518451
oprawa: miękka
format: 235x162mm
język: polski
liczba stron: 272
rok wydania: 2024
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
33,33 zł
Cena detaliczna: 
59,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,99

Opis produktu

"

Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!

Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, lecz także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?

Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.

Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym pewnie stawiać pierwsze kroki."

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj