Okładka książki Drób. Sposoby przyrządzania

Drób. Sposoby przyrządzania

Wydawca: Graf-ika
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-8244-026-3
EAN: 9788382440263
oprawa: miękka
format: 240x165x5mm
język: polski
liczba stron: 40
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
38% rabatu
11,08 zł
Cena detaliczna: 
18,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,06

Opis produktu

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj