Drób. Sposoby przyrządzania
Autor:
Kiewnarska Elżbieta
Wydawca:
Graf-ika
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8244-026-3
EAN:
9788382440263
oprawa:
miękka
format:
240x165x5mm
język:
polski
liczba stron:
40
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
38% rabatu
11,08 zł
Cena detaliczna:
18,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,06 zł
Opis produktu
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|