Dziczyzna. Porady dla smakoszy
Autor:
Renate Kissel
Arnim Basche
Wydawca:
Arkady
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8321343761
EAN:
9788321343761
oprawa:
oprawa twarda
format:
31x23 cm
liczba stron:
172
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
36% rabatu
38,00 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,88 zł
Opis produktu
Pięknie wydana, w twardej oprawie, bogato ilustrowana książka kucharska z przepisami na potrawy z dziczyzny, lecz nie tylko.
Oprócz przepisów na potrawy z dzika, sarny, zająca, czy bażanta autorzy przygotowali też mnóstwo przepisów na wyborne dodatki do dziczyzny, np. chleb razowy z ziarnami oraz desery z dodatkami pochodzącymi z runa leśnego. Zawiera kilkaset wspaniałych fotografii dzikiej zwierzyny, ptactwa itp. Autorzy omawiają też historię myślistwa, poszczególne gatunki zwierząt łownych i sposoby sprawiania upolowanej zwierzyny. Doskonałym uzupełnieniem książki jest małe ABC języka myśliwych oraz polski kalendarz myśliwski. Doskonały pomysł na prezent dla każdego myśliwego i/lub jego żony! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|