Eating to Extinction
Autor:
Saladino Dan
Wydawca:
Vintage
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781784709686
EAN:
9781784709686
oprawa:
Miękka
podtytuł:
The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them
format:
13.0x20.0cm
język:
angielski
liczba stron:
450
rok wydania:
2023
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
47,58 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,47 zł
Opis produktu
From a tiny crimson pear in the west of England to an exploding corn in Mexico, there are thousands of foods that are at risk of being lost for ever. Dan Saladino spans the globe to uncover their stories, meeting the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are defending food traditions and fighting for change.
Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. It is about the crisis facing our planet today, and why reclaiming a diverse food culture is vital for our future.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|