Encyklopedia gotowania najlepsze przepisy na ryby
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378396413
EAN:
9788378396413
oprawa:
Miękka
format:
14.1x20.2
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
7,54 zł
Cena detaliczna:
10,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,52 zł
Opis produktu
O zaletach ryb można pisać nieskończenie. Ich wartości odżywcze są nie mniejsze niż mięs, a często je przewyższają; stanowią bowiem świetne źródło wysokowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, zawierają wiele cennych składników mineralnych - żelazo, wapń, fosfor, miedź, magnez, potas, jod - i sporo witamin z grupy B oraz witaminy A i D. Potrawy z nich należą do lekkostrawnych i niskokalorycznych, a według światowej dietetyki zalicza się je (szczególnie ryby morskie) do najzdrowszych pokarmów człowieka, dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na smaczne i zdrowe dania z ryb i owoców morza.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|