Okładka książki Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7544-340-0
EAN: 9788375443400
oprawa: twarda
format: 17.0x24.5
liczba stron: 1064
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
27,44 zł
Cena detaliczna: 
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44

Opis produktu

Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki. Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej. Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale 'Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki'.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj