Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
Autor:
Hanna Szymanderska
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7544-340-0
EAN:
9788375443400
oprawa:
twarda
format:
17.0x24.5
liczba stron:
1064
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
27,44 zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44 zł
Opis produktu
Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki.
Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej.
Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale 'Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki'.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|