Okładka książki Europa w kuchni

Europa w kuchni

Autor: Otwarte
Wydawca: Otwarte
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7515-045-2
EAN: 9788375150452
oprawa: Oprawa twarda
format: B5
liczba stron: 208
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35% rabatu
28,40 zł
Cena detaliczna: 
44,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,40

Opis produktu

 Znane i lubiane gwiazdy programu Europa da się lubić zapraszają w niezwykłą kulinarną podróż po sześciu europejskich krajach. Paolo Cozza, Elisabeth Duda, Theofilos Vafidis, Conrado Moreno, Walentyna Jałocha i Kevin Aiston zdradzają sekrety smaków i zapachów wielu wspaniałych narodowych potraw. Prostym, oryginalnym, apetycznym przepisom na tradycyjne dania i rodzinne przysmaki towarzyszą barwne opowieści, ciekawostki, anegdoty oraz nostalgiczne wspomnienia z dzieciństwa. Pełna ciepła i humoru niezwykła książka kucharska, przeplatana licznymi fotografiami i osobistymi poradami! EUROPA DA SIĘ ZJEŚĆ Joanna Pawełczak – niestrudzona podróżniczka i poszukiwaczka smaków. Pierwsze kroki stawiała jako dziennikarka i stylistka stron kulinarnych w „Marie Claire”, recenzowała też stołeczne restauracje na łamach „Dziennika”. Obecnie współpracuje z redakcjami kilku kolorowych magazynów. Od lutego 2007 roku prowadzi w Warszawie restaurację Esencja Smaku, w której wraz z szefem kuchni Wojtkiem Strusem co miesiąc szuka najlepszych smakowych połączeń, opracowując nowe sezonowe menu.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj