Europa w kuchni
Autor:
Otwarte
Wydawca:
Otwarte
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7515-045-2
EAN:
9788375150452
oprawa:
Oprawa twarda
format:
B5
liczba stron:
208
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
28,49 zł
Cena detaliczna:
44,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,40 zł
Opis produktu
Znane i lubiane gwiazdy programu Europa da się lubić zapraszają w niezwykłą kulinarną podróż po sześciu europejskich krajach.
Paolo Cozza, Elisabeth Duda, Theofilos Vafidis, Conrado Moreno, Walentyna Jałocha i Kevin Aiston zdradzają sekrety smaków i zapachów wielu wspaniałych narodowych potraw. Prostym, oryginalnym, apetycznym przepisom na tradycyjne dania i rodzinne przysmaki towarzyszą barwne opowieści, ciekawostki, anegdoty oraz nostalgiczne wspomnienia z dzieciństwa.
Pełna ciepła i humoru niezwykła książka kucharska, przeplatana licznymi fotografiami i osobistymi poradami!
EUROPA DA SIĘ ZJEŚĆ
Joanna Pawełczak – niestrudzona podróżniczka i poszukiwaczka smaków. Pierwsze kroki stawiała jako dziennikarka i stylistka stron kulinarnych w „Marie Claire”, recenzowała też stołeczne restauracje na łamach „Dziennika”. Obecnie współpracuje z redakcjami kilku kolorowych magazynów. Od lutego 2007 roku prowadzi w Warszawie restaurację Esencja Smaku, w której wraz z szefem kuchni Wojtkiem Strusem co miesiąc szuka najlepszych smakowych połączeń, opracowując nowe sezonowe menu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|