Okładka książki French Regional Breads

French Regional Breads

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9782353402779
EAN: 9782353402779
oprawa: Twarda
format: 22.0x28.0cm
język: angielski
liczba stron: 208
rok wydania: 2024
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
42% rabatu
104,34 zł
Cena detaliczna: 
179,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 103,98

Opis produktu

The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local speciality. The range of French regional breads is vast. For a true appreciation of these breads in all their rich variety, we can do no better than listen to the words of those who bake them. It is these craft bakers from all over France who lie at the heart of this book.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj