Gluten na widelcu
                            Autor:
                            
                                        Peter H.R Green
                                        Rory Jones
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Galaktyka
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-7579-551-6                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788375795516                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową                            
                         
                        
                            format:
                            
245x160x27mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
322                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2016                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            48% rabatu 
                22,31 zł
                    Cena detaliczna:  
                        42,90 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy, 
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.
Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |