Glutenfree Gotowanie i pieczenie
Autor:
Schafer Christiane
Sandra Strehle
Wydawca:
Esteri
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-65625-77-9
EAN:
9788365625779
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
format:
235x170x10mm
język:
polski
Seria:
Jedzmy zdrowo
liczba stron:
192
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
26,95 zł
Cena detaliczna:
49,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,95 zł
Opis produktu
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę bezpiecznych składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|